Welkom bij huisbrouwerij "de Vliet"

Geschenkverpakkingen

Over Ons

  • Huisbrouwerij "de Vliet"

    De Huisbrouwerij is gelegen in een landelijk gebied in het hartje van de Bourgondische Kempen. De brouwer, Jul Molenberghs, is al sinds 1988 gepassioneerd bezig met het brouwen van gerstenat. De kinderen en kleinkinderen willen dan ook graag hun steentje bijdragen aan de verrijking van de Belgische biercultuur en brouwerijtraditie. Het jarenlange ambachtelijke vakmanschap en het familierecept van Jul willen we bewaren voor het nageslacht.

Laatste nieuwtjes

  • Het succes van de vorige bieren en het winnen van een Gouden Medaille met de Vliet Tripel heeft ons aangezet om ons gamma uit te breiden met de Vliet Dubbel. Een donker bier van hoge gisting hadden we nog niet in ons assortiment en er was ook vraag van bezoekers van de huisbrouwerij en café’s die de Vliet bieren al jaren op hun kaart hebben staan.
    Vliet Dubbel De Vliet Dubbel is een origineel helder donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles en een stabiele schuimkraag. Het bier is zacht met een lange afdronk en een stevig alcoholpercentage van 6,5 % vol.
  • Huisbrouwerij de Vliet heeft met de Vliet tripel deel genomen aan de World Beer Awards 2019! In de categorie "Belgian Style Tripel" behaalden we een gouden medaille!!!
    "Het resultaat van een jarenlange passie en vakmanschap!" Bij deze dan ook een welverdiende dikke proficiat voor Jul van alle Vlietjes! World Beer Awards 2019 - Gold - Belgian Style Tripel
  • Week van de korte keten