De beste streekbieren uit regio Geel

Als u houdt van het betere gerstenat, dan loont het de moeite om uw zoektocht naar de beste streekbieren ook uit te breiden naar Geel en omstreken. Deze regio heeft veel te bieden op gastronomisch en cultureel vlak, niet het minst dankzij Huisbrouwerij de Vliet, waar patriarch Jul Molenberghs al sinds 1988 met steeds meer succes en familieleden zijn artisanale streekbieren brouwt.

Geïnteresseerd in onze bieren, of op zoek naar meer informatie?

Bel ons Stuur ons een mail

Ontdek onze streekbieren, ontwikkeld in Geel

Vanuit onze bourgondische brouwerij in Ten Aard (net buiten Geel) breiden wij gestaag ons assortiment aan streekbieren verder uit. Onze Vliet Dubbel en Vliet Tripel wonnen beiden een gouden medaille op de World Beer Awards, en ook onze Vliet Spelt kreeg louter positieve reacties. Daarnaast kan u bij ons terecht voor diverse biergeschenken die iedere liefhebber van ‘de glazen boterham’ zal kunnen appreciëren.

Streekbieren Geel

Contacteer ons gerust voor bestellingen

Ontdek de lekkerste streekbieren, en de mooie omgeving, van Ten Aard en Geel en bezoek onze huisbrouwerij aan de Aardseweg 171. Woont u niet in de buurt? Geen enkel probleem, geef gerust uw bestelling aan ons door via ons telefoonnummer 0032(0)14852715 (vast) of 0497324916 (gsm), of via ons e-mailadres huisbrouwerijdevliet@telenet.be. Wij helpen u met veel plezier uw biercollectie verder aanvullen met kwaliteit uit eigen land!