De beste streekbieren uit regio Geel

Als u houdt van het betere gerstenat, dan loont het de moeite om uw zoektocht naar de beste streekbieren ook uit te breiden naar Geel en omstreken. Deze regio heeft veel te bieden op gastronomisch en cultureel vlak, niet het minst dankzij Huisbrouwerij de Vliet, waar patriarch Jul Molenberghs al sinds 1988 met steeds meer succes en familieleden zijn artisanale streekbieren brouwt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust.

Ontdek ons aanbod aan streekbieren

Vanuit onze bourgondische brouwerij in Ten Aard breiden wij gestaag ons assortiment aan streekbieren verder uit. U vindt bij ons onder meer:

Streekbieren Geel

Voor de twee eerste wonnen we zelfs een gouden medaille op de World Beer Awards, en ook die laatste kreeg louter positieve reacties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse biergeschenken die iedere liefhebber van ‘de glazen boterham’ zal kunnen appreciëren.

Contacteer ons gerust voor bestellingen

Ontdek de lekkerste streekbieren, en de mooie omgeving, van Ten Aard en bezoek onze huisbrouwerij aan de Aardseweg 171. Woont u niet in de buurt? Geen enkel probleem, geef gerust uw bestelling aan ons door via ons telefoonnummer 0032(0)14852715 (vast) of 0497324916 (gsm), of via ons e-mailadres huisbrouwerijdevliet@telenet.be. Wij helpen u met veel plezier uw biercollectie verder aanvullen met kwaliteit uit eigen land!