Craft beer

Bent u een grote fan van craft beer en bent u voortdurend op zoek naar nieuwe soorten om te ontdekken? Dan nodigen we u graag uit om de heerlijke bieren van Huisbrouwerij De Vliet, in Ten Aard, eens te proberen. In ons assortiment vindt u momenteel vier verschillende zelfgebrouwen bieren, met elks hun eigen unieke karakter. Ontdek uw favoriet!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust.

Ontdek ons assortiment aan craft beer

Craft beer verwijst naar speciale bieren die gebrouwen worden door kleine brouwerijen, en dat is nu net wat wij zijn. In onze bourgondische bierbrouwerij creëren we verschillen soorten gerstenat die gesmaakt worden door bierliefhebbers van overal. In ons assortiment vindt u:

Craft beer

  • Vliet Tripel: een blond bier van hoge gisting met toevoeging van kandijsuiker. Alcoholpercentage van 8,5%.
  • Vliet Dubbel: een donker biertje van hoge gisting, ook met toevoeging van kandijsuiker. Alcoholpercentage van 6,5%.
  • Vliet Amber: een amberkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Alcoholpercentage van 5,2%
  • Vliet Spelt: een blond biertje met spelt van bioboerderij De Steenovens. Alcoholpercentage van 5,5%

Wist u trouwens dat zowel de Tripel als de Dubbel een gouden medaille hebben behaald op de World Beer Awards? Ze zijn dus zeker het proberen waard, net als onze andere streekbieren!

Bestel uw favoriet

Wilt u ons craft beer graag uitproberen? Bestel uw favoriet dan gemakkelijk door te bellen naar 0032(0)14852715 (vast) of 0497324916 (gsm) of een e-mail te sturen naar huisbrouwerijdevliet@telenet.be. Uiteraard bent u ook welkom om langs te komen. We vertellen u dan graag meer over onze geschiedenis.